maanantai 3. helmikuuta 2014

Blogiteksti kuukaudessa pitää lukijat loitolla!

Ja pulla päivässä kylkiluut piilossa.

Tammikuu on vilahtanut ohi niin äkkiä, että kalenterin sivua kääntäessäni piti oikein pysähtyä ajattelemaan, että joko tammikuu muka oikeasti meni. Vastahan oli uusi vuosi. On siis vilinää ja vilskettä riittänyt, eikä aikaa blogitekstien kirjoittamiseen ole löytynyt. Inspiraatiota on ollut ja usein on päässä juttuja pyörinytkin, mutta ei sitten juuri silloin kun takapuolensa sohvalle tietokoneen viereen asettelee, eipä tietenkään.

Vähän on taas opeteltu, ja näköjään kantapään kautta on pitänyt syksyn ajan etsiä sopivaa treenitahtia. Nyt se on ehkä löytynytkin. Tammikuun alkupuolella piti taas varoa, kun kesällä hajonnut jalka kipuili taas, mutta se meni ohi, ja syyllisenkin luulen löytäneeni.

Viime viikolla sain jo kivan treeniviikon aikaiseksi. Hiihtokausi tuli vihdoin ja viimein korkattua, ja kolme juoksulenkkiäkin sain tehtyä. Suksien kanssa toki piti hieman kauemmas ajaa, kun ainoa paikka jossa latuja oli/on, on järven jää. Ja niitä järviä ei täällä kovin montaa ole. Nyt on onneksi viikonlopun aikana satanut monta senttiä lunta, joten jospa lähemmäskin saataisiin latuja auki, se helpottaisi kovasti.

Juoksulenkit ovat olleet rauhallisia ja suht lyhyitä, kilometrejä kertyi yhteensä 14, mutta hyvältä tuntuu, kunhan vauhti ei nouse liikaa. Tästä on hyvä jatkaa. :)

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla jotain sustakin ;)

    VastaaPoista
  2. Ah...sinä olet kirjoittanut minun tekstini. Paitsi että minulla treenirytmi vielä pahasti hakusessa. :)

    VastaaPoista