tiistai 10. kesäkuuta 2014

Mitä maratonin jälkeen? Osa 2

Aloitin tosiaan seuraavan maratonin selailemisen jo heti kotimatkalla. Olisihan vaihtoehtoja vaikka kuinka monta, vaikka missä ja vaikka milloin. Mutta. Kyllä kuitenkin tekisi mieli lähteä (ainakin) vielä kolmannen kerran Tukholmaan. Olkoon huonoon aikaan. Jos toukokuussa ei työkiireiltään ehdi juoksemaan, niin eipähän ainakaan tule pilattua juoksukuntoa juoksemalla liikaa. ;) Salaa on kyllä ollut mielessä, että voisi olla kiva tehdä aina joskus pieniä viikonloppureissuja Euroopan kaupunkeihin ja juosta siellä sitten. Onhan noita tarjolla, Tallinna, Riika, Oslo, Amsterdam, Berliini... ;)

Mutta ensi kevääseen on kauhean pitkä aika ja näköjään tykkään hurjasti tähdätä johonkin. Edellisinä kahtena syksynä olen ollut paikanpäällä Tampere maratonilla (ent. Varala maraton), toissavuonna juoksin ensimmäisen puolikkaani ja viime vuonna kannustin juoksijoita blogimiitin yhteydessä. Tekisi mieleni ehkä tänäkin vuonna. Tekisi ehkä mieleni kokeilla kymppiä siellä. En ole koskaan juossut kymppiä missään koskaan tosissani, olisikohan nyt sen aika?

Selaillessani juoksutapahtumia tuli myös vastaan Kuopiossa juostava Itsenäisyysmaraton, joka järjestetään 6.12. Voisi olla hauskaa juosta puolikas hieman talvisemmissa oloissa? Reitti tosin ilmeisesti on reilun viiden kilometrin mittainen, joten jo puolikkaallakin maisemat tulisivat tutuiksi. :D

Toki ehkä tekisi mieli kokeilla jotain pientä triathlonia, ehkä. Ja hei, jos mieleen tulee jotain kivoja tapahtumia, niin saa ehdottaa!

1 kommentti:

  1. Kympille vaan, jos siltä tuntuu! Pitäis itsekin taas tuota polvea alkaa ahkerammin testaamaan/vahvistamaan, mutta tahtoo kesäiseen tyyliin joogat ja kahvakuulat viedä voiton. Kovasti kuitenkin tekisi mieli se kymppi elokuun lopussa rykäistä. :)

    VastaaPoista