keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Myrskyjuoksua

Tänä iltana tuuli melkein yhtä lujaa kuin taannoisessa Eino-myrskyssä. Lähdin lenkille pilkkopimeään, märälle ja jäiselle tielle. Otsalamppu otsalle ja nastalenkkarit jalkoihin, hyvin kulki! Oli hieman aavemainen tunnelma, kun juoksin sähkökatkon aikaan pimeän kylän läpi. Ei katuvaloja, pimeät talot, jossain loimotti kynttilä. Peltoaukealla oli hienoa juosta, kun taivas oli tähtikirkas ja tuuli ulvoi. Jostain syystä tykkään juosta myös hieman "huonommilla" keleillä, erilaisten säätilojen seuraaminen on mielenkiintoista. Toki en ukkosmyrskyllä lähde juoksemaan, mutta muuten ovat aika harvassa kelit, jolloin jätän lenkin kokonaan väliin. Saatan kyllä lyhentää tai helpottaa lenkkejä vaikean sään aikaan.

Tänään on myös kesken talven hiihtotapahtumien selaus, kun näyttää siltä, että Vuokattihiihto jää väliin.

8 kommenttia:

 1. Yh, itse liukasta töihin kävellen ja kaipasin niitä nastoja :( täällä myöskin tuuli hirveästi ihan yllättäen. Mies tykkään myös juosta eri keleillä ja huonokuntoisimmillakin teillä, mutta liukkaita inhoan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh huh mitä tekstiä! Tabletin kirjoitan niin kivasti muuttaa sanoja :(

   Poista
  2. Ymmärretyksi tulit kuitenkin! :) Nuo nastat ovat äärettömän kätevät ja kivat, peilijäälläkään ei oikeasti huomaa liukkautta. Kävellessä nastat eivät ihan niin hyvin pureudu jäähän, sen huomaa sellaisesta minimaalisen pienestä lipsumisesta.

   Poista
  3. Ihan naurettavaa tekstiä päästeli tuo tabletti-laite. Siinä oli joku ihme syöttö-korjaushässäkkä päällä ja käytössä ensimmäistä kertaa koko vehje. Enterin painamisen jälkeen muutti näköjään tekstit ihan miksi sattuu :D
   Pitäis vissiin sit ostaa ne nastalenkkaritkin. Voi hemmetti tätä tavaran määrää! (Toisaalta lenkkareita puoltaa myös nykyään jalan kuljettava työmatka, joka ainakin eilen oli ihan vaarallinen)...

   Poista
 2. Sää ei ole este, ainoastaan pieni hidaste. :) Jos vielä pääsee heti saunaan, niin ah sitä olotilaa sen jälkeen. Parhautta kyllä.

  VastaaPoista
 3. Multa taitaa jäädä tänään hiihtolenkki väliin myrskyn takia. Alkaa kroppakin tosin olla jo sen tuntuinen, että hiihdetty on, joten päätös ei ollut kauhean vaikea. Jotain muuta pitäisi keksiä tosin tilalle, kun ei tämä jatkuva sisällä istuminenkaan oikein viehätä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on hyvä pitää ihan pelkkää vapaapäivääkin, mutta aika usein silloinkin haluaa tehdä edes jotain.

   Poista