maanantai 27. toukokuuta 2013

Vaateongelma

No niin, tulihan se sieltä. Nimittäin vaateongelma. Mitä ihmettä sitä pieni pyöreä juoksija laittaisi jalkaansa Tukholmassa? Koko kevään metsästin juoksushortseja, mutta ihan mitä tahansa pöksyjä en kelpuuttanut, sillä näillä reisillä tosi lyhyitä shortseja käyttäessä olo on pian aika tuskaisa. Lopulta löysinkin hieman pidempilahkeiset shortsit (merkkiä Stoneham) ja tilasinkin ne. Pöksyt saapuivat tänään, mutta enpä olekaan tyytyväinen. Housut ovat matalavyötäröiset, ja jättävätkin kivan vararenkaan vyötärölle. Testilenkki osoitti, että voisin näillä housuilla juosta lyhyempiä lenkkejä, mutta en välttämättä 42 kilometriä.

Ongelma onkin, että mitä ihmettä pistän jalkaani Tukholmassa. Omat caprimittaiset trikootkin tuntuvat pitkiltä, mutta mistähän nettikaupasta saisin tilattua lyhyet trikoot niin, että olisivat viimeistään torstaina postilaatikossa... Ei muuta kuin etsimään.

4 kommenttia:

 1. Entä sellaset pyöräilyshortsi malliset? Voisko semmoset sopia? Oon itte myös varsin "reitevä", joten en myöskään mitä vaan juoksushortsihapatuksia jalkaani huolis :)

  Tsemppiä metsästykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisia minä nyt metsästän. Kun vain tietäisi mistä tilaamalla saisi pöksynsä heti eikä kahden viikon päästä. :D Joku fiksu olisi ehkä hoitanut tämänkin asian ajoissa.

   Poista
 2. Mä meen caprimittaisilla trikooilla!! Oli kuuma tai ei.. mua kauhistuttaa myös shortsit, että alkaisi hankaamaan reisiä!! :O

  VastaaPoista
 3. Anna, läjäpäin tsemppitoivotuksia ja halirutistuksia lauantain urakkaasi! <3 Olen hengessä mukana ja jännitän puolestasi. Mielenkiinnolla odotan kuulumisiasi.

  Teet parhaasi, se riittää. Olet super jo nyt. :)

  VastaaPoista