torstai 15. elokuuta 2013

Tekemisen meininki

Tuntui taas kuin olisin ihan oikea juoksija, kun kävin hölkyttelemässä vesisateessa. Oli oikein syksyinen ilma, tuulinen ja märkä, keltaisia koivunlehtiä tien reunoilla. Syksy on tulossa, tulkoon. Kohta pääsee siis hiihtämään! :)

Juoksumäärä nousi tänään suhteessa enemmän kuin aiemmin. Ensimmäisillä lenkeillä lisättiin aina 100 metriä juoksua lisää. Viime viikolla juoksin 8 x 100 metriä, ja tänään 8 x 150 metriä. Ei siis määrällisesti paljoa, mutta on siinä lisäystä. Lisäksi kävelyosuudet vähenivät 100 metrin kävelystä 50 metrin kävelyyn. Huomaa kyllä, että juoksukunto on laskenut kesän aikana. Nyt tekisi mieli seuraavalla lenkillä testata, että kuinka pitkästi jaksaa hissuttelemalla juosta, niin tietäisi kuinka lähteä rakentamaan juoksukuntoa uudestaan. Kun alkutason saa selville, niin voisin etsiä sopivan juoksuohjelman ja lähteä sen matkaan. Maraton aloittelijalle?

4 kommenttia:

 1. Hienoa kun taas voit juosta, nauti siitä satoi tai paistoi.

  VastaaPoista
 2. Anna = ihan oikea juoksija! :)

  Ihanaa, kun voit taas juosta. Mukavia juoksuja sopivissa syyskeleissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on ollut taas hieman hiljaisempaa juoksurintamalla, kun on ollut liikaa kiireitä. Toisaalta, jalka on taas saanut vähän lepoa. Se ei varmaan ole haitaksi.

   Poista