maanantai 2. syyskuuta 2013

Ihana eilinen

Olin eilen Tampereella blogimiitissä. Ensin Varalassa tsempattiin Kaneli puolimaratonin maaliin ja sitten jatkettiin päivää hyvän ruoan ja loistavan seuran parissa. Kello vain kului hurjaa vauhtia ja ihan liian pian oli aika lähteä kotia kohti. Kiitos kaikille miitissä olleille vanhoille ja uusille tuttavuuksia, ihania ihmisiä blogimaailmasta löytyykin! <3

Hieman kaihersi mieltä katsoa Varalassa juoksijoiden lähtöä ja maaliin saapumista. Viime vuonna minä jännitin lähtöviivalla ja iloitsin maalissa, tänä vuonna juoksin kilometrin lenkkejä. Ensi vuonna on sitten taas minun vuoroni. Mielen kaiherrus ei sentään tuonut tullessaan pahaa mieltä ja pettymystä, ainoastaan hillittömän tsempin ja motivaation jaksaa treenata ja treenata ja tsempata tulevaan. Ensi kevät on aina vain päivä päivältä lähempänä. Ensi keväänä tämän päivän 1 kilometri on 42 ja risat. Ja silloin minäkin pääsen maaliin.

2 kommenttia:

  1. Kiitokset sinullekin! Oli kivaa. Enkä epäile hetkeäkään, ettetkö juoksisi maratonia maaliin. Olet paitsi ihana, myös erityisen sinnikäs. :)

    VastaaPoista