torstai 11. huhtikuuta 2013

Juokse tyttö juokse

Onhan tässä nyt juostukin. Harvinaisesti kolme päivää peräkkäin! Yleensä yritän pitää aina välipäivän lenkkien välillä, silloin tällöin tulee juostua kahtena päivänä peräkkäin, mutta kolmea peräkkäistä juoksupäivää yritän vältellä. Vaan kuinkas tässä näin kävi?

Tiistaille ja keskiviikolle olin suunnitellutkin pk-lenkit. Ja ne juoksin. Ihan niin kuin pitikin. Hi-taas-ti. Sykkeitä vahtien. Heti kun alkoi syke nousta vauhdin myötä, niin hidastin. Tiistaina vajaa 50 minuuttia ja 6 kilometriä, eilen puolisen tuntia ja 4 kilometriä.

Tänään piti olla vapaapäivä, ja huomenna vk-lenkin vuoro. Mutta huomiselle ilmaantui niin paljon ohjelmaa, että totesin tänään etten välttämättä ehtisi lenkille, saatikka jaksaisi. Joten juoksin vk-lenkkini tänään. Ensin kilometrin verran alkulönköttelyä, ja sitten tarkoitus oli juosta 7 kilometriä maratonvauhtia, eli 7:06min/km. Onnistuin tavoitteessani ensimmäisen kahden kilometrin verran, sitten karkasi mopo käsistä ja loppumatkan vauhti olikin jotain 6:45min/km. Oli alamäkeä, hyvää biisiä mp3-soittimessa ja muuta mukavaa fiilisteltävää, joten annoin mennä. Loppuun otin vielä pienen spurtin ylämäkeen, tuntui hyvältä.

Huomiselle ja lauantaille on suunnitelmissa nyt siis vapaapäivät. Kenties jotain kävelylenkkiä ja venyttelyä. Sunnuntaille pitkä lenkki, saas nähdä kuinka pitkä.

4 kommenttia:

 1. No, ihan kiva, että välillä antaakin mopon karata, jos muuten malttaa juosta hitaasti ;)

  Mulla on samat suunnitelmat kuin sulla, eli huomenna ja lauantaina vapaata (tod.näk), ja sunnuntaina sitten pitkistä tuoreilla jaloilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, ja kivaahan se vain on, kun juoksu kulkee. :D

   Poista
 2. Miten se onkin niin haastavaa/vaikeaa pitää vauhti riittävän hitaana? :)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa ja kivaa huomista lenkkiä!

  VastaaPoista