maanantai 29. huhtikuuta 2013

Mennyttä ja tulevaa viikkoa

Viime viikon ajatuksena oli kevennellä vähän, mutta näköjään keventelin juoksun suhteen vähän enemmän. Juoksukilometrejä kertyi nimittäin komeat 11! Hetkeen en muista näin huikeaa lukemaa saaneenikaan aikaiseksi. ;) Lukeman oli tarkoitus olla ainakin tuplat tuosta, mutta sunnuntaina ei jotenkin huvittanut yhtään lähteä lenkille jalan, vaan pää kaipasi pyöräilyä. Teinkin vajaan puolentoista tunnin rennon lenkin, ja sitä myötä pyöräilykilometrejä kertyikin ensimmäisellä pyöräilyviikolla vajaat 70.

Nyt edessä onkin vähän jännempi viikko, jota olen jo hetken aikaa odottanut! Lauantaina koittaa kevään ensimmäinen tavoitteeni, HCR! En malttaisi odottaa, että pääsen taas lähtöviivalle, ja maaliin! Toisaalta en tiedä yhtään mitään odottaa. Jos mitään ihmeellistä ei tapahdu, niin pääsen kyllä maaliin. Mutta en y h t ä ä n osaa ajatella mihin loppuaika sijoittuu. Sen verran olen ajatellut, että kun haaveilen maratonin loppuaikaa viiden tunnin kieppeille, se vaatisi 7:06min/km-vauhtia, niin jos lähtisin puolikkaalle sillä tahdilla, ja sitten puolen välin jälkeen katsoisin miltä tuntuu, ja tarvittaessa hölläisin tai kiristäisin tahtia. Mutta ennen kaikkea lähden nauttimaan juoksemisesta ja hyvästä fiiliksestä, toivottavasti myös hyvästä säästä! Onko lukijoiden joukossa HCR-juoksijoita? Otan tapahtuman myös harjoituksen kannalla, noin isossa juoksutapahtumassa en ole koskaan ollut, joten se on ehkä hyvää harjoitusta Tukholmaa ajatellen. :)

Viikkoon mahtuu vappukin, vaikka itselläni ei ainakaan mitään erityisiä vappusuunnitelmia ole. Keskiviikkona täytyy varmaan käydä polkaisemassa ekat kilometrit kilometrikisaan. :)


2 kommenttia:

  1. Mä olen myös juoksemassa HCR:n. Ensimmäinen isompi juoksutapahtuma ikinä, joten tavoiteaikaa en oo asettanu itelleni. Kunhan pääsee maaliin. :)

    VastaaPoista