sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Melkein kesäinen pitkis

Ei saanut kauaa viime viikon lenkki olla elämäni pisin juoksulenkki. Tämänpäiväiselle lenkille tuli mittaa yhteensä 24 kilometriä, ja liikkeellä olin kolme tuntia. Kevään ensimmäinen lenkki ilman takkia, ja ensimmäiset leskenlehdetkin tuli bongattua! :) Osan matkaa haaveilin t-paidasta ja lyhyistä lahkeista, mutta ihan vielä ei taida olla niiden vuoro.

Mutta ihan vähän olisin kyllä voinut ajatella ennen lenkkiä. Tein vähän erilaisen reittivalinnan, ja suurin osa reitistä oli asfalttia, vaikka yleensä juoksen hiekkateillä. Lisäksi päätin lähteä uusilla kengilläni, koska ne ovat tuntuneet niin hyviltä. En tiedä johtuiko jommasta kummasta, tai molempien uusien asioiden yhdistelmästä, mutta 20 kilometrin jälkeen alkoi toinen pakara ilmoitella olemassaolostaan siihen sävyyn, että katsoin parhaaksi kävellä välillä. Viimeiset 4 kilometriä olikin sitten kävelyn ja juoksun yhdistelmää.

Viikon juoksukilometreiksi tuli yhteensä 41 kilometriä, eli saman verran kuin viime viikolla. Ensi viikolla aion pitää hieman kevyemmän juoksuviikon, ja seuraavalla viikolla onkin jo Helsinki city run! Jos ensi viikolla saisin tehtyä pyörälle keväthuollon, ja avattua pyöräilykauden. :)

6 kommenttia:

 1. Jeeee, onnea pisimmästä lenkistä!! Hienoa!! :)

  VastaaPoista
 2. Huikea lenkki! Minä en varmaan ikinä pysty tuollaiseen ilman polkupyörää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ajattelin ennen. :D mutta näköjään sitä pystyy ihan mihin vain kun oikein haluaa ja harjoittelee :)

   Poista
  2. Totta. Mihin tahansa pystyy, kun riittävästi harjoittelee. :)

   Poista