torstai 4. huhtikuuta 2013

Kuka mitä häh?

Kun pari vuotta sitten huomasin olemani ihan liian lihava, halusin laihduttamisen tueksi kirjoittaa laihdutusblogia. Tarinaa laihtumiseksi, muistikirjana itselleni myöhempien vuosien varalle, ja lisäksi muiden bloggaajien tuoman vertaistuen takia. Halusin kuitenkin olla Ihan Anonyymi ja Tuntematon, joten loin itselleni uudet tunnukset, ja kirjoitin blogia nimeltä Too fat to fit nickillä Brego. Tutustuinkin aivan uskomattoman ihaniin bloggaajiin, ja oma elämänmuutosprojektikin osoittautui toimivaksi. Mutta kuitenkin, melko pian huomasin kirjoittavani yhä enemmän vain liikkumisesta ja lenkkeilystä, painonhallintajutut jäivät sivujuonteeksi. Niinpä laihdutusblogi alkoi pikkuhiljaa tuntua väärältä "otsikolta".

Lisäksi alussa tarkkaan huolehtimani Anonyymiys alkoi pikkuhiljaa kyllästyttää. Oli ärsyttävää hypellä kaksien tunnuksien välissä, ja toisaalta alkoi tuntua myös turhalta kirjoittaa anonyymiä blogia, kun iso lauma ihmisiä kuitenkin jo tiesi, kuka blogia kirjoittaa. Toisaalta halusin laittaa blogiin kuvia tekstin piristeeksi, mutta toisaalta taas - jokuhan voisi tunnistaa niistä.

Niinpä päätin nyt, että on tullut aika kirjoittaa näistä lenkkeilyistä ja liikkumisista, ja varmaan vähän siitä laihtumisestakin, ihan omalla naamalla. Tervetuloa mukaan!

7 kommenttia:

 1. Jei! Jään tänne seurailemaan ja tsemppailemaan! :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin kyllä tiiviisti mukana, tosin itse anonyymina! :)

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan. Tosin en löytänyt kohtaa mistä liittyä lukijaksi :( Ehkä tämä ruudunlukuni temppuilee tms...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuuko nyt, kun muistin lisätä tuohon sivupalkkiin tuon lukijat-palikan? :)

   Poista
 4. Bongasin alkuperäisen blogisi Mirzun blogista ja sitten eksyin tänne. Liikkumisesta innostuneena taidan parkkeerata mukaan. :)

  VastaaPoista
 5. Jee!
  Onnea uudelle blogille ja "kaapista ulos" tulemiselle :)

  VastaaPoista