tiistai 16. huhtikuuta 2013

Viiden kysymyksen haaste

Lyijypallo haastoi minut vastaamaan viiteen kysymykseen, ja haastamaan sitten 5 ihmistä vastaamaan viiteen keksimääni kysymykseen. Ja sen toki teen. :)

1. Mistä haaveilit lapsena ja onko se toteutunut? Minusta piti tulla ensimmäinen suomalainen nainen, joka voittaa kenttäratsastuksessa olympiakultaa. Lisäksi piirsin pohjapiirrustuksia noin 50 hevosen siittolaa varten, suunnitelmissa oli kasvattaa ainakin kymmentä eri hevosrotua. Niin... Onhan minulla toki tuo 15-vuotias hirnakka, joka entisenä ravurina inhoaa kaikkea mikä tapahtuu ratsastuskentän aitojen sisäpuolella, ja esteiden hyppäämisestäkään se ei pidä. Kaiken muun lisäksi se on ruuna.

2. Mitä ilman et voisi elää? Paha sanoa. Varmaan ilman kaikkia rakkaita asioita voi elää, mutta eri asia on, että haluaako. En siis tiedä mitä vastaisin.

3. Mikä on viimeisin hankintasi? Juoksukengät, joista bloggasinkin tässä jo aiemmin. Kohta pääsevät ensimmäiselle lenkille!

4. Oletko pahoittanut mielesi blogisi kommenteista? En, sillä en ole blogiini saanut yhtäkään ilkeämielistä kommenttia, vaan kaikki kommentointi on ollut ihanan positiivista. Kiitos siitä!

5. Mikä saa sinut hyvälle mielelle? Pienetkin asiat, kuten auringonpaiste, kevään ensimmäiset perhoset. Hymy toisen ihmisen kasvoilla. Hyvä ruoka. Hyvä musiikki. Hyvä lenkki.

Seuraavat 5 kysymystä lähtevät HannalleIivelleAamulleIda-Marille ja Jennille.

1. Oletko enemmän aamu- vai iltaihminen?
2. Mikä on suurin motivaationlähteesi?
3. Mitä aiot hankkia seuraavaksi?
4. Suosikkitreenisi?
5. Jos saisit mahdollisuuden kokeilla ihan mitä lajia vain, mitä haluaisit kokeilla?
1 kommentti: